EaE Kap 32

EaE Kap 32

EaE kap 32 boş çıkış kutusu olarak geçer. Ürün busbar sistemleri ile beraber kullanılır. Gerilim, akım, faz sırası, çıkış kablo çapı ve boyutları farklılık gösterebilir. Ayrıca sigorta da dahil değildir. Standart busbarlarda kullanılan kaplar akımlarına göre isimlendirilir, yani “32” kapın akım değeridir.

Kap 32 Çıkış Kutusu Özellikleri

EaE kap 32 çıkış kutusu boş ve fişek sigorta kontaklı çıkış kutusu olmak üzere farklı çeşitlerde bulunur. Bu çeşitlerin faz sıraları ve özellikleri de birbirlerinden farklıdır. Boş çıkış kutusunun faz sırası;

  • L1
  • L2
  • L3
  • N
  • PE

Şeklindedir. Ayrıca 10x38 fişek bulundurur. Fişek sigorta kontaklı çıkış kutusunda da faz sırası aynıdır. Maksimum faz çıkış kablo çapı ise 0.20 mm’dir. Ürünlerin teknik özellikleri dışında dış görünüşleri de birbirlerinden farklıdır.

Güvenilir Kap 32 Çıkış Kutuları

EaE kap 32 çıkış kutuları CE uygunluk beyanına sahiptir. Alçak gerilim anahtarları ve kontrol düzen donanımları Avrupa mevzuatları ile uyumlu olmalıdır. Bu uygunluk sonucunda genel şebekelerde kullanılabilir. Elektrik yani güç dağıtımında kullanılan çıkış kutuları busbar kanal sistemlerinin temel parçaları arasında yer alır. Farklı akımlara uygun olacak şekilde üretilen ürünler çeşitli testlerden de geçer. Ayrıca kalay kaplı bakır iletkenden oluşurlar.

Tamamen izole olmuş kaplar dayanıklı ve güvenilirdir. Elektriğin binalarda, iş yerlerinde, fabrikalarda ve tüm diğer kuruluşlarda kesintisiz bir şekilde yayılmasını sağlar. 5 iletkenli kutular faz sıralaması dışında birde gövdeye sahiptir. PE iletkeni ve gövde toprak iletkeni bir arada kullanılır. Ayrıca ek noktaları geçmeli bir yapıya sahiptir. Bu ek kontaklar gümüş kaplıdır ve çift taraflı yay baskı yöntemi kullanılır. Bu yöntem ek bölgelerin gevşemesini engeller.

Güç dağıtımında kullanılan elemanlar uygun üreticiler tarafından üretilir. Boş çıkış kutuları arasında en fazla satılan ürün olan EaE kap 32 E-line kap kanal sistemlerini en iyi şekilde destekler. Özellikle enerji akışının daha düşük olduğu yerlerde verimli çalışma sağlar, akım performansını da yükseltir. Hem dayanıklı hem de ekonomik ürünler uzun ömürlü kullanım sağlar. Bu sayede kesintisiz enerji iletimi gerçekleştirilir.

Whatsapp Whatsapp