EAE Perpa Bayileri

EAE Perpa Bayileri

EAE, ülkemizde 1973 senesinden bu yana faaliyetlerini sürdürür. EAE elektrik, ilk olarak İstanbul’un Güngören kentinde bir fabrika kurarak piyasaya giriş yapmıştır. Sektör ihtiyaçlarının ve taleplerin artması nedeniyle 1995 senesinde İkitelli’de, 2007 senesinde de Esenyurt’ta modern fabrika inşa edilmiştir. EAE Perpa bayileri, elektrik ürünleri alanında gereksinimleri olan firma ve bireyler tarafından önemli bir konudur.

EAE Elektrik Perpa Bayileri

EAE Elektrik içinde yer alan tüm şirketler sıfır sermaye ile kurulmuştur. Ürünlerin tasarımları ve geliştirme aşamaları firma bünyesinde bulunan AR-GE departmanı tarafından yapılır. EAE Perpa bayileri ve firmanın kendisi de ürünleri Çevre Yönetimi, Kalite Yönetimi ve Bilgi Güvenliği Yönetim gibi tüm standartlara uygun biçimde üretir.

EAE Elektrik birçok alanda ürünler tasarlar. Firmanın üretim yaptığı alanlar:

  • EAE Aydınlatma: LED aydınlatma sistemleri ve yüksek enerji verimliliği sağlayan ürünler.
  • EAE Elektrik: Busbar enerji dağıtım sistemleri, kablo kanalları, döşeme alt kanal modelleri gibi ürünler.
  • EAE Elektroteknik: Alçak gerilim pano kabinleri, tesisat dağıtım kutuları, dış aydınlatma sistemleri ürün grupları.
  • EAE Teknoloji: Otomasyon sistemleri, yazılım geliştirme, KNX tabanlı aydınlatma otomasyon cihazları gibi çeşitli ürünler.
  • EAE Makine: Çelik press otomasyon sistemleri ve Rollform sistemler gibi ürünler.

EAE Bayileri Perpa Ticaret Merkezi

EAE Elektrik Perpa Ticaret merkezinde, ülke içi ve dışında çok sayıda şubeye ve bayiye sahiptir. 1986 senesinde İstanbul’un Şişli ilçesinde kurulan ve o günden bu yana varlığını koruyan PERPA, modern bir iş merkezi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. EAE Perpa bayileri söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan YKA Elektrik, enerji, endüstriyel ve elektrik ürün ve malzemeleri konusunda sektörün ileri gelen firmalarından biridir. Aynı zaman EAE Perpa bayileri arasındadır.

YKA Elektrik, uzun senelerden bu yana elektrik ürünleri alanında sektör gereksinimlerini gideren deneyimli bir firmadır. Sektörel gereksinimlerin en doğru ve en güvenilir isimlerinden olan YKA Elektrik, en kaliteli donanıma ve uzmanlığa sahip olan EAE Perpa bayileri listesindedir. Yenilikçi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterileriyle buluşturan firma, yüksek müşteri memnuniyeti sunar.

Whatsapp Whatsapp