EaE Busbar

EaE Busbar

EaE busbar kanal sistemi olarak geçer ve 1930 yıllarından beri kullanılır. Bu sistem özellikle bina ve fabrikaların üretim teknolojilerinde kullanılır. İlk olarak Amerika’da çıkan busbar sonraki yıllarda Japonya ve Avrupa’ya yayıldı. Türkiye’deki üretiminer ise 1970 yılında EaE Busbar adı ile başladı.

Busbar Sistemi Nedir?

Busbar enerji dağılım yani kanal sistemleri olarak da geçer. Binalarda, fabrikalarda ve diğer kuruluşlarda enerji temin edebilcek için kullanılır. İhtiyaç anında, hiçbir aksama olmadan her noktaya enerji yayılımını sağlar. Bu yayılımı yaparken de sac ve alüminyum gövde içinde yer alan baralar kullanılır. Bu baralar izole edildikleri için son derece güvenilirdir. Baralar enerjiyi tüm binaya kesinti olmayan dağıtır. Diğer dikkat çekici özellikleri şu şekildedir;

  • Uluslararası standartlara uygun olarak üretilirler
  • İstenilen forma ve genişliğe uygun hale getirilebilirler
  • Tekrardan kullanılabilirler
  • Oldukça ekonomik ve güvenilir bir sistemdir
  • Farklı busbar sistemleri farklı taşıma kapasitelerine sahiptir

Busbar Sisteminin Avantajları Nelerdir?

EaE busbar oldukça avantajlı bir sistemdir. İşletmelerin ve binaların hem enerjisini temin eder hem de ekonomik çözümler sunar. Ayrıca ekstra bakım gerektirmediği için kullanımları da kolaydır. Modüler yapıdaki parçaları rahat bir şekilde sökülüp takılabilir. Bu nedenle oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü sistemlerdir. Diğer bir avantajları ise ergonomik ve modern tasarımlarıdır. Kullanımları kolay olduğu gibi görünümleri de rahatsız edici değildir. Esnek kullanımlı sistemlerin yerlerini değiştirmek ve taşımak da oldukça kolaydır. Pratik ve ekonomik çözümler sunan busbar yüksek taşıma kapasiteleri ile tüm kullanıcıları tatmin eder.

Hareketli Bulbar Sistemleri Nelerdir?

Hareketli bulbar sistemleri kablosuz bir şekilde çalışabilir. Bu sayede elektrik kazalarının da önüne geçilir. Farklı kullanım modellerine ve akım çeşitlerine sahiptir. Özellikle dış yapıları daha dayanıklı olmalarını sağlar. Gövde kısımları da aleve karşı korunaklıdır. Bu özellikleri sayesinde dilediğiniz yerlerde, güvenle kullanabilirsiniz. Özellikle gelişmiş fonksiyonel yapıları gereği montaj aşamaları da oldukça kolaydır. Ayrıca aynı hat üzerinden birden fazla elektrik akımı da alabilirsiniz. Kısaca hareketli bulbar sistemleri ekonomik, hızlı ve gelişmiş çözümler sunarak kesintisiz elektrik sağlar.

Whatsapp Whatsapp