Legrand Perpa Bayileri

Legrand Perpa Bayileri

Merkezi Fransa’da yer alan Legrand markası, uzun yıllardan bu yana elektrik, bina ve dijital altyapılar için çeşitli sistemler ve ürünler geliştirir. Neredeyse tüm dünya ülkelerini kapsayan ticari faaliyetleri ile Legrand, ülkemizde de oldukça popüler bir markadır. Ticari ve endüstriyel yapılar, konutlar için elektrik ve komple sistem çözümleri sunan firma, başta şalt ürünleri, trafo, dağıtım panoları, kablo kanalları, kablo taşıma sistemleri, kesintisiz güç kaynağı, priz, ev otomasyon sistemleri gibi birçok kategoride yenilikçi ve kaliteli ürünler sunar. Bununla birlikte firma, acil durum aydınlatma ürünleri, aydınlatma kontrol sistemleri ve yapısal kablolama materyalleriyle de farkını ortaya koyar. Peki, Legrand Perpa bayileri hangileridir?

Kaliteli ve Yüksek Güvenlikli Elektrik Malzemeleri: Legrand Ürünleri

1990 senesinde Bufer Elektrik adlı firmayı satın alan ve böylece Türkiye pazarına adım atan marka, 1992 senesinde Gebze’de bir fabrika kurdu. O günden bu yana hizmetlerine, güvenilir ve kaliteli ürünler tasarlamaya devam eden Legrand Grup, sektör gereksinimlerini iyi bir şekilde karşılamayı başarıyor. Legrand Perpa bayileri aracılığıyla, ürünlerini daha çok insana ulaştırır. Enerji verimliliği konusundaki deneyimi ile isminden söz ettiren marka, anahtar priz, elektrik ürünleri ve dijital altyapı sistemleri gibi kategorilerde yüksek performanslı ürünler vadeder.

Legrand Perpa Bayileri ile Avantajları Yakalayın

Büyüklüğü, konumu, ekonomik potansiyeli ve çok sayıda firmayı barındırması ile öne çıkan Perpa Ticaret Merkezi, dev bir yapı olarak İstanbul’un Şişli ilçesinde konumlanmıştır. 1986’dan beri faaliyetlerine devam eden iş merkezi, esnaf ve tüccarlar için önemli olduğu kadar ülkemiz için de önemli bir ticaret merkezidir. Ülkemizin gurur kaynaklarından olan Perpa Ticaret Merkezi, yaklaşık olarak elli kentin ticaret kapasitesine sahiptir.

Legrand Perpa Bayileri arasında yer alan YKA Elektrik, enerji, elektrik ve endüstriyel malzeme sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Global markalar ile iş birliği yapan YKA Elektrik, kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturur. Sektör ihtiyaçlarını etkin biçimde karşılayan marka, aydınlatma, enerji kablosu, kablo kanalları, şalter, priz, anahtar, sensör gibi ürünler sunar. YKA Elektrik, Legrand ürünlerini bulabileceğiniz bir firmadır.

Whatsapp Whatsapp