LIHCH FE ISO Kablo

LIHCH FE ISO Kablo

Sinyal kontrol kabloları grubunda yer alan LIHCH FE ISO kablo, halojensiz özelliktedir. Yangın durumunda alev geciktiricidir, düşük duman yoğunluğuna sahiptir. Hava limanları, hastaneler, metro, metro istasyonları, alışveriş merkezleri, yüksek binalar, oteller, sanayi tesisleri ve özellikle bunların olduğu yerlerde sıklıkla tercih edilir. Bununla beraber acil durum devreleri olarak sinyal ve haberleşme kabloları şeklinde de kullanılmaktadır.

LIHCH FE ISO Kablo Nedir?

LIHCH FE ISO kablo, sinyal veya enerji iletmek için geliştirilmiş, otellerden fabrikalara, alışveriş merkezlerinden apartmanlara kadar geniş bir kullanım alanına sahip kablolardır. Ana işlevleri, elektrik enerjisini veya elektrik sinyalini iletmek ve iki elektrikli cihazı birbirine bağlamaktır. Halojensiz veri iletimi sunan bu kablolar, güvenlikle ilgili tesisler için bağlantı ve kontrol kablosu şeklinde kullanılırlar.

LIHCH FE ISO kablo, sinyallerin kayıpsız iletimi için ölçüm ve kontrol teknolojisinde tercih edilir. Bilgisayar sistemlerinde, ofis teknolojisinde ve terazilerde de sıklıkla yer bulur. Bu tarz durumlar için ekranlı, küçük kesitli halojensiz iletkenlere gereksinim vardır. LIHCH FE ISO kablo da tam olarak bu amaca hizmet eder. Kamu binaları veya ulaşım araçları gibi insan yoğunluğunun yüksek olduğu alanlar ve ayrıca yangın durumunda korunması gereken alanlarda da bu kablolara ihtiyaç vardır.

LIHCH FE ISO Kablo Özellikleri

Bu kablolar ince çok telli çıplak bakır iletkendir. Kalaylı bakır ekranlama içerir. Dış kılıf halojensizdir ve özel bir bileşiktir. Çalışma sıcaklığı -40 derece ila +70 derece arasında yer alır. Alev geciktiricidir.

LIHCH FE ISO kablolar, tümü endüstriyel elektronik uygulamalara yönelik, kontrol ve enstrümantasyon devreleri, sinyal, izleme ve veri işleme sistemleri, analog veya dijital veri iletimi için tasarlanmış halojen içermeyen, genel ekranlı kontrol kablolarıdır. Yangın durumunda daha yüksek güvenlik gerektiğinde bu kablolar kullanılır. Yüksek analog veya dijital veri iletim performansı elde etmek için kablo, genel bir ekranla harici elektromanyetik parazitlere karşı korunur. Kablolar, çekme mukavemeti ile birlikte yüksek esneklik ve küçük dış çap sunmak üzere tasarlanmıştır. Kablolar, raylı araçlarda, metro trenlerinde, tramvaylarda ve ayrıca iç mekan kurulumlarında sabit ve hareketli ekipmanların bağlanması için uygundur.

Whatsapp Whatsapp